Raadpleging

Dr. Withofs houdt raadpleging op maandag, dinsdag en donderdag in de privépraktijk.

Op woensdag en bepaalde donderdagen zijn de spreekuren in het Jessa Ziekenhuis campus St. Ursula in Herk De Stad. 

Afspraak maken voor raadpleging

Telefonisch & online

Afspraken kunnen telefonisch & online gemaakt worden. Echter voor het plannen van een coloscopie of ademtest, dient u telefonisch contact op te nemen, gezien hiervoor een specifieke uitleg vereist is.*

Klassieke raadpleging

Er worden geen afspraken gemaakt per e-mail. Evenmin worden er diagnosen gesteld per mail of telefoon. Medisch advies wordt enkel gegeven tijdens een klassieke raadpleging.

Bereikbaarheid

Het secretariaat is telefonisch te bereiken op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 12.45 uur tot 15.30 uur.


Belangrijke aanvullende informatie

Voor dringende afspraken verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. 

Ook voor het invullen van verzekeringspapieren dient u een afspraak te maken.

Bij niet opdagen zal er een verzuimvergoeding aangerekend worden van €40,00 bij een raadpleging en €100,00 bij een coloscopie. Dit geldt ook voor annulaties minder dan 24 uur voor de geplande afspraak (via mail of telefoon).

Helaas zijn we genoodzaakt om deze maatregel toe te passen, gezien we wekelijks een aantal ‘no shows’ hebben en zo andere patiënten onnodig langer op hun afspraak moeten wachten.

Wij stellen alles in het werk om gemaakte afspraken op het afgesproken uur te laten doorgaan. Probeer dus steeds op tijd te komen, om andere patiënten niet te laten wachten. 

Patiënten die minder goed ter been zijn, kunnen dat het best melden bij het maken van de afspraak.