Dr. Withofs,
uw maag, darm & leverspecialist...

 

Dr. Withofs begon haar studies aan het LUC te Diepenbeek en behaalde in 1999 met grote onderscheiding haar diploma Doctor in de Genees-, Heel- en Verloskunde aan de UGent.

Ze koos voor een verdere specialisatie in de inwendige geneeskunde met als subspecialisatie gastro-enterologie onder leiding van Prof. Dr. Martine De Vos. In 2005 kreeg ze de erkenning gastro-enteroloog.

Nadien volgde er nog een bijkomende bekwaming ‘bekkenbodemproblematiek’ aan het AMC Maastricht.

Dr. Withofs is eveneens kliniekmedewerker binnen de opleiding geneeskunde aan de UHasselt, heeft gedoceerd in de opleiding Banaba spoed en intensieve zorgen en is jaarlijks spreker tijdens de opleiding urgentiegeneeskunde voor huisartsen.

Ze is lid van verschillende beroepsverenigingen en volgt in het kader van accreditatie jaarlijks meerdere opleidingen, symposia en congressen in binnen-en buitenland.

“Als arts geloof ik dat mijn medische kennis en expertise, gecombineerd met empathie en effectieve communicatie, de sleutel zijn tot het leveren van optimale zorg aan mijn patiënten.”

Dr. Miranda Withofs

Over onze praktijk

De praktijk van Dr. Withofs is gespecialiseerd in maag-, darm- en leverziekten en staat bekend om drie belangrijke aspecten:

  • De onmisbare combinatie van kennis en expertise, waarmee Dr. Withofs in staat is om nauwkeurige diagnoses te stellen en effectieve behandelingen voor te schrijven.
  • Daarnaast hecht de praktijk veel waarde aan empathie en effectieve communicatie, waarbij Dr. Withofs de tijd neemt om goed naar de zorgen en vragen van zijn patiënten te luisteren en duidelijke uitleg te geven over hun medische situatie.
  • Wat de praktijk van Dr. Withofs ook kenmerkt, is de laagdrempeligheid, betrouwbaarheid en gelijkwaardige omgang tussen arts en patiënt. Hierdoor voelen patiënten zich op hun gemak en kunnen ze vertrouwen op een professionele en persoonlijke benadering van hun gezondheidsproblemen.

Onze belofte aan u...

Toegankelijk

De praktijk van Dr. Withofs biedt een toegankelijke omgeving waarin de patiënten zich gehoord voelen en er volledige aandacht is voor hun individuele behoeften en zorgen.

Respectvol

Binnen de praktijk van Dr. Withofs worden patiënten respectvol behandeld en heerst er een sfeer van gelijkwaardigheid waarbij de arts en de patiënt samenwerken in het streven naar de beste zorg.

Betrouwbaar

Dankzij jarenlange kennis, ervaring en kunde, gecombineerd met een goed op elkaar ingespeeld team, staat de praktijk van Dr. Withofs bekend om zijn betrouwbaarheid en de hoogwaardige zorg die aan de patiënten wordt geboden.

Ontmoet ons team

Het team van de praktijk van Dr. Withofs bestaat uit toegewijde professionals met diverse expertisegebieden die samenwerken om hoogwaardige zorg te bieden op het gebied van maag-, darm- en leverziekten.

Marjan Segers

Medisch secretaresse & Verpleegkundige

Anja Vanschepdael

Verpleegkundige

Dr. Withofs

Maag, darm & lever specialist